El Gimnàs

 

Gimcol és un centre d’activitat física que es va obrir a Olot a finals dels anys 70 al carrer Marià Vayreda i que posteriorment (al 1982), i després del seu primer canvi  de propietari , va inaugurar instal·lacions a la seva actual ubicació, a la Ronda Fluvià 6, on es va poder ampliar ostensiblement l’oferta de serveis donada la seva superfície.
Amb dos canvis de titularitat posteriors, des d’el setembre de 1989 es manté l’actual direcció i durant aquests anys s’hi  han realitzat una sèrie d’activitats molt diverses que han anat variant amb els anys intentant donar resposta a  la demanda existent en cada moment.
Actualment les instal·lacions destinades a la pràctica d’activitats  es componen d’una sala de musculació  i cardio de 200m2, i una altre sala de 260m2en la qual  hi ha instal·lat un tatami de 122m2. En aquesta última,  i  amb   el material del que disposem (i de vegades en combinació amb la sala de musculació i aprofitant l’entorn que ens proporciona estar al costat del riu Fluvià)  s’hi realitzen activitats com ara gimnàstica de manteniment per a totes  edats, tonificació, Pilates, arts marcials, gimnàstica  esportiva i acrobàcies, entrenament  funcional, preparació de proves físiques concretes per  a  oposicions, etc .
Som el gimnàs amb mes antiguitat dels  que es troben oberts a Olot a l’actualitat  i, com hem dit abans, oferim un ventall d’activitats que avarca totes les edats a partir dels 6 anys.