Qui som?

76607f_fecff4d0a37b41f5ac35234671da10ff

Josep Cruz Rodríguez

Propietari i director del centre des de 1989. Vaig començar a realitzar activitats com a monitor de sala de musculació  i de classes dirigides per a totes les edats   a principis dels anys 80. Des de llavors he intentat  sempre continuar amb aquestes activitats formant-me en els diferents aspectes relacionats amb aquest  sector   i adaptant les activitats a les necessitats de la gent que les practica. Així, a part de tenir formació en diferents disciplines relacionades amb la pràctica de l’activitat física i el  fitness soc quiromassatgista i instructor de Jiu Jitsu  (cinturó negre 3er DAN).

Considero l’exercici  físic com a factor  bàsic per a la millora i manteniment de la salut i el benestar de les persones, i per tant  imprescindible per a tothom  practicat  al nivell adequat  a cada persona.

 

P1000889

Dani Cruz Carbona

Sóc Diplomat en Fisioteràpia i Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.
Crec amb total convenciment que l’activitat física és una de les eines més útils a l’hora de millorar la nostra salut i hauria de ser part integral del nostre estil de vida.
La meva inquietud tan personal com professional és ajudar a les persones a millorar els seus problemes de salut i la seva qualitat de vida a través de l’activitat física i la fisioteràpia. Intento buscar les respostes als meus dubtes i inquietuds en la literatura científica, ja que penso que això és el que diferencia a un bon professional. Tot i això, no veig la ciència com un dogma de fe i crec que s’ha de ser flexible. Sempre intento que el que dic i el que faig vagin de la mà tan a nivell professional com en la meva vida personal.